Rólunk

A Crusaders egy 2005 novemberében alakult guild, a guild története eléggé hosszú múltra tekint vissza; volt csúcspontunk, mélypontunk, összeolvadásunk és sok minden, de a végén ez a kis baráti társaság mindig e guild mellett maradt/visszatért.

Alapvetően egy baráti társaság vagyunk, akik raidelnek, pvpznek is néha ill. együtt élvezik a játékot. Mi mindig is elfogadtuk azt, hogy a tagjainknak van magán életük és nem ez a játék nekik az első. Ugyanakkor – noha nem az élmezőnyben, de nem sokkal lemaradva attól – elég jól tudtunk eddig minden raid contentbe haladni is.

Egy Megjegyzés

  1. Toncy Toncy szerint:

    Hali klántársak. Mivel nem vagyok a szavak embere , ezért gondoltam leírom azt amit érzek ! A healelést többet nem vállalom , rengeteg visszajelzést és megjegyzést kaptam azzal kapcsolatban , hogy milyen szinten nyomom a healt és hátráltatom a BétaBéla csapatot akkor amikor rám számítanak a társaim. Én is érzem , hogy nem az igazi és megbizhatatlan a teljesítményem de mindennek megvan az oka : azért nem választ az ember hc klánt , mert tudja , hogy milyen keretek vannak megengedve neki a való világban , értem itt azt , hogy hajnali 6 kezdem a melót és este 7-ig nyomatom > fáradtan és koncentráció hiányában nem lehet se geart és se teljesítményt nyújtani de gondolom ezt mindenki észrevette (nem újdonság) viszont amit én külön észrevettem a Crusadersel kapcsolatban az az , hogy a raideken még azt a minimális önbizalmat is elveszitek srácok ami megmaradt az emberekben ! Minek , hisz mindenki tudja , hogy a Crusaders nem hc klán ! Szóval én értem azt , hogy elvárjátok mindenkitől azt a minimálist , hogy értse a karakterit (ez idáig rendben van) de azt , hogy egy hibázás és már oltsátok is officer cseten az illetőt > na ezt nem kellene ! Nem nyafogás ez , hanem egyszerüen zavar a hozzáállás és zavar az , hogy olyan hamar kiosszátok az embereket és ténylegesen nem is tudjátok , hogy pl. én mire vagyok képes a palámmal , hisz amióta a Crusadersben vagyok nem igazán tudtam megmutatni magamat a fentebb leírtak miatt ! Aki azt mondja , hogy a szabadidő hiány nem hátrány , annak ajánlom , hogy probáljon ki egy hetet úgy lenyomni , hogy napi 13-14 órát melózzon és úgy üljön le a gép elé WoW-ni ! Ezért igérem , hogy többet nem hátráltatom a csapatot és engedjétek meg , hogy maradjak a Crusaders tagja , hisz én mindezek ellenére jól érzem magam köztetek ! Átállok a hunterre és ha majd lassan raidképes lesz (hisz nekem még ez az egyszerű napi hc-t is nehezen lehet összehozni) kiprobálnám !

    Maradok tisztelettel és sok boss down meg kitartást kívánok :

    Toncy