Nefarian és a Dark Phoenix esete

Hát ezis megvolna, összeszámolva 61.ikre (3 Raideste + pár poén try a firstkill Alakir után) megadta magát nekünk nagy nehezen Nefarian ( és húga Onyxia ) is. Volt itt minden, tanulós értelmes wipe, “szakad a netem” wipe, “nem bírok kiugrani a lávából” wipe , “meghalt a tank” wipe, “nem tudtam szakítani” wipe, “minden összeproccolt” wipe és még sorolhatnám, de nem adtuk fel mindig neki mentünk újra, meg újra míg végül nem sikerült.
Íme a killshot:

Nefiran Kill

Nefarian Kill

Maga a fight szerintem az eddigi legjobb és legnehezebb fight amit Blizzard alkotott; kevés random factor de azért van, és teljesen mi irányítjuk a fightot, mi döntjuk el, hogy mikor, hogy van fázis váltás. Több taktika is jó ide, minden csapatnak kikell alakítania a sajátját ami neki működik.
Ezzel a csapatunk ( RókaKóma ) ki takarította a jelenlegi Normal contentet, és így meg is szereztük a Guildnek a Dark Phoenix mountot:

Dark Phoenix

Dark Phoenix

Gz a csapatnak, gz a guildnek a segítségért, és remélhetőleg a többi csapat is hamarosan átesik ezeken az encountereken.

10 hozzászólás

  1. codename47 szerint:

    Toncy a kérdésedre a válasz egyszerű: van kb. 6 fix emberünk, a többiek olyanok, mint ahogy a mesék kezdődnek: hol vannak, hol nem. Nem lehet számítani rájuk. Más meg nem hajlandó segíteni (ennek kifejtését hanyagolnám a konfliktusok elkerülése érdekében)

  2. Toncy Toncy szerint:

    Gratula srácok ! Remélem a másik két csapat is hamarosan átéli Nefariant ! Tetszik is meg nem is ez a Dark Phönix > de azért need , mert megérdemli a Crusaders minden tagja !

    U.I. : Mostanság nagy a pangás a BétaBéla csapatban! Miért is ?

  3. codename47 szerint:

    Te Bayi! Olvasd már el a címet még egyszer 😀 Egyrészt a hüllő nevét kicsit érdekesen betűzted le, másrészt rakj már egy ékezetet az “és”-re mert agyvérzést kapok 😀 (Ha nem szereted az ékezeteket, írj angolul! :D)

    • bayi szerint:

      uupsz sry , az elgepeles az alap, cikkbe meg irok ekezeteket csak hat a megszokas … javitom

      • codename47 szerint:

        A szkrínshot alatt még mindig szar 😀

        • bayi szerint:

          szor-szal-hasogato ….
          javitva.

          • codename47 szerint:

            Az lenne “szor-szal-hasogato” ha elkezdeném a helyesírási hibákat is sorolni 😛

          • Alvador szerint:

            “szor-szal-hasogato” az lenne, ha szőrszálanként kezdenéd félbevágni Nefarian szőrét… hosszában! Szerencsére sárkányról beszélünk így szőr helyett csak szép nagy pikkelyei vannak, amik jóval nagyobbak és jóval könnyebb hasogatni őket 😛

            Amúgy hogy picit a témához is hozzászóljak, nekem nem tetszett túlságosan a fight. Igazából az egész nehézséget az adja, hogy valaki kiteol, a healereket meg szívatják a rohadt nagy AoE sebzéssel. Ilyen szempontból nézzük, akkor Cho’Gall sokkal összetettebb fight szerintem, bár az sem tartozik a kedvenceim közé.

            Achievement unlocked: “Pikkely hasogató”

  4. TQMButcher szerint:

    Paff(lett), a bűvös sárkány

  5. Moonthief szerint:

    Gratulálok a csapatnak, meghozta gyümölcsét a kitartó munka. Továbbá köszi, hogy most feküdhetek rá a Guild Exaltedre, hogy Dark Phoenix-em legyen 🙂