Majordomo Staghelm – Star Team – First Kill

Végre sikerült úgy lenyomni elsőre egy Boss-t, hogy Oma is ott volt  😀 Nagy hurrá Omának Jeeee! Nagyon benne volt már a csapatban Majordomo megverése, sikerült is egész hamar. Nagy gratula mindenkinek. Büszkén dagad a mellkasunk  🙂

Majordomo Staghelm - Star Team

Majordomo Staghelm - Star Team

6 hozzászólás

  1. Moonthief szerint:

    Epic játék. Szénné játszottuk magunkat a haverokkal vele.

  2. Alvador szerint:

    Vazz, de imádtam azt a játékot. Két momentum ami nagyon megragadt bennem, még az első rész legelején amikor jön az ogre bérgyilkos:

    “Wait one moment you big oaf. Why would you think that I’m Alvador? Do I look like I could be that kind of hero? Alvador is a juggernaut of destruction, with flaming eyes, and a roaring voice. My companions and I, we’re just normal folks.”

    A másik már BG II-ben volt ha jól emlékszem, mikor a beholder örzi a ládát:

    “Just the one chest behind me. You are welcome to open the others with the imps, or do whatever else… I’m not here to do anything about them in the slightest. I think the Sahuagin looted the other chests long ago. They might have put some stuff of theirs around here, though, thinking I would scare off thieves…. oh, that reminds me. I promised that mad little Sahuagin that I would make an effort to scare off intruders…So… boo! And that’s about as much effort as I’m willing to put into that. (sigh) It’s been a pretty lonely experience so far, you know.”

  3. Moonthief szerint:

    A Baldur’s Gate-ből van Alv mester. Amiről egyből eszembe jutott ez is: Hey-a! It’s me! Imoen! 😛

  4. Moonthief szerint:

    Ezt csak a Print Screen után vettem észre, de gondoltam, jó lesz az úgy, tüdőzze az ajjert 🙂 Amúgy köszönjük Alvnak, hogy bevállalta ott a Cicázást és így nem pöcsöltünk váltogatással.

    Azért büszke vagyok ám a csapatra, hogy a Nerf előtt sikerült Ragnaros-on kívűl az összes Boss-t leölni. Megmondtam, hogy elhagyjuk a kispályát… Megmondtam vagy nemmegmondtam…

  5. Alvador szerint:

    Tekintve, hogy az elsők között volt aki “beállt”, elég erősen kétlem, hogy én lennék aki szagolgat, inkább te ültél rá majdnem a fejemre… nézd meg Mogyi milyen mérgesen is néz rád miatta!

    Hogy idézzem:
    “What? Peanut is outraged! See his fury! It’s small, so look close. Trust me, it’s there.”

    u.i. kap egy sütit aki kitalálja honnan van 😛

  6. codename47 szerint:

    Alvador beszagolt a hátsómba és el is ájult, ahogy nézem… 😀