Achievement Sárkány Down!

Szóval acsis raid, összefoglaló by Alvador:

Múlt heti ragna látogatáskor sem volt hajlandó lemondani a buzogányáról, így picit mérgesek lettünk és elhatároztuk megmutatjuk nekik ki az úr a házban (firelandsen).
Éppen ezért amikor elértünk Rhyolithoz, észrevettük, hogy picit sántit a jobb lábára el is határoztuk, hogy csak azt fogjuk csapkodni neki, nehogy megsántuljon szegény… rosszúl viselte a dolgot.
Utána átmentünk Bettihez, neki megmutattuk milyen az, amikor a szeme láttára öljük meg a gyermekeit.
Balerocot sajna csak azzal tudtuk büntetni, hogy még csak kristályokat pakolni se hagytuk neki időt.
Shannoxnak a kutyi lemászárolása közben megmutattuk a már leölt bossokat is, mire Allyshoz értünk szegény nagyon próbálkozott mindenfajta tüzet köpni/küldeni ránk, de mikor látta hogy minden hatástalan, annyira megijedt, hogy inkább felajánlotta 10 tojását persze csak azért tette, mert meg akart szabadulni tőlük, lévén nem voltak “fajtatiszták” ez sajna nem hatott meg minket, így lemészároltuk őt is 😉
Mire már Ragnához ért a csapat, kicsit fáradtak voltunk, de azért így is megfutamodott előlünk ismét sajnos Ragna is makacs teremtés, így most sem mondott le a kalapácsáról.
És íme az eredmény:

5 hozzászólás

  1. Alvador szerint:

    Moon!

    A dolog valahogy úgy nézett ki, hogy Bayi megkérdezte nincs-e valami ötletem a posthoz (mert mindig én basztatom szegényt, hogy postolja ki a cuccokat). Gondolkoztam picit, és kitaláltam a fenti “storyt”, amit meg is osztottam Bayival telefonról, meló közben, miközben főnököm folyamat basztatott. Na most arra nem gondoltam, hogy ez majdnem copy/paste formában fog kikerülni a blogra 😀

    Amúgy ha valakit érdekel, az Alysrazor-os achi volt a leggázabb. Bettinél csak healelni kell többet, meg a tankoknál cserélni, Shannoxal szépet túrázni, Rhyolith inkább csak vicces, Baelroc-ot 1 tank 2 healerrel felállással kb. képtelenség nem öcsire. Staghelm-hez meg le se kell ölni a bosst. Ami már picit neccesebb az Alysrazor, a kis giliszták egyértelműek, oda kell csak figyelni, a repülős ködökről nem tudok nyilatkozni, mert rugóval nem sokat jutok fel, lent a guruló szarokat jó DPS-el és stunokkal eléggé lehet minimalizálni, a tornádók viszont szopatósak, mert valaki szinte biztos, hogy el fogja kapni az egyiket 😀 Szerencsére, ha nem teljesen szörnyű a DPS, akkor 1 felszállásból megvan és csak 1x kell tornádózni.

    Amúgy érdekességképp voltak olyan elképzeléseink, hogy 2 tank, 2 healer, 6 DPS, amiből 2 marad lent, 4 repül fel és le se pottyan a madár így nincs tornádó. Sajnos ez a tax nem nagyon jött össze, mert 20-30% HP-ja tuti maradt volna a madárnak és akkor lentiket szoptak volna feleslegesen, miközben ugyanúgy van tornádó.

  2. Moonthief szerint:

    Alv!

    Itt egy szót nagyon elírtál: “Shannoxnak a kutyi lemászárolása közben megmutattuk…”. Ennyi nyelvi útelágazást mi… 🙂

    A Star-os papunknak meg fogalma nincsen ezek szerint arról, hogy 2 fajta Főnix Mount szerezhető. az egyik a Glory of the Firelands Raider Achivement-ért járó Corrupted Egg of Millagazor, amit a képen is látsz, a másik pedig a Smoldering Egg of Millagazor, ami Ragnaros-nál eshet. Ezen kívűl eshet Alysrazor-ból a Flametalon of Alysrazor, ami úgy néz ki, mint Anzu-ból a Reins of the Raven Lord, csak tüz színű.

    Nagy gratuláció nektek, pengék vagytok!

  3. Selfshot szerint:

    Grat! Remélem következő raiden már veletek tarthatok. 😉

  4. bekor bekor szerint:

    Grat. De ha jól látom mindenki shadow formba van ezen a mounton vagy csak nem nagyítottam bele a képbe?.?. hmm…

  5. Toncy Toncy szerint:

    Gratulálok ! Nagyon irigylem ezt a mountot és csak annyit mondok : Epic Team , EPIC 😀