Dragon Soul Progress by RókaKóma

Dragon Soul

Hát eljött az ideje, hogy én is írjak kicsit a progressünkről…

Első héten rögtön a szokásos raid-napunkkor neki is vágtunk nagy lelkesedéssel az új instának. Rögtön el is feküdt nekünk Morchok szinte semmi erőfeszítést nem igényelve, majd Yor’sahj is ugyanígy, annyira gyorsan, hogy még screenshotot is elfelejtettünk csinálni. Aztán jött Zon’ozz alias PingPong boss ahol azért megfeküdtünk párszor, de mint később kiderült csupán azért mert túl sokat akartunk egyszerre, valljuk be egy bosst elsőre acsira ölni egy kicsit azért túlzás. Haladtunk tovább, Hagara. Itt tartottunk egy kis szünetet, hogy minden kedves pajtásunk minden rugójának meglegyen a pickpocket a legendary quest indításához. Semmi taktika, behúzzuk a bosst és majdnem le is ment, gyorsan újra neki és meg is feküdt. Jött Ultraxxion akivel már kicsit szenvedtünk, de nem sokat. Hamar megértette mindenki és elkapta a fight ütemét majd csináltunk is egy 150k-s try-t de utána ő is megadta magát nekünk. Itt lett vége az első raid napunknak az új instában, vasárnap folyt. köv…

Warmaster Blackhorn alias lootship 2.0, na azért annyira nem volt egyszerű a fight de mindenkinek ez járt a fejében. Miután megértettük ennek is a lényegét nem tartott sokáig és ő is megadta magát nekünk. Majd hirtelen ott találtuk magunkat Deathwing hátán hogy épp a páncélt vakarjuk le a sárkányról. Ezzel a fighttal már akadtak problémáink, szerintem az insta legnehezebb fightja. De hát ő se tartott sokáig… És el is érkeztünk az insta utolsó bossához magához Deatwhinghez. Túl sok idő nem maradt már aznap rá, de úgy éreztük abból a 2 tryból is, hogy ez nem egy nehéz fight. De hát jött a 11 óra és raid end lett Deathwing kill nélkül a héten.

Eljött a következő (azaz a mostani) hét és hát akadtak problémáink, no nem magával a raiddel, hanem a raideléssel. Nem tudtunk a szokásos raid napunkkor raidelni a tagjaink IRLje miatt. Maradt egyetlen raidnapunk az egész contentre plusz az utolsó bossra amit még nem öltünk. Vasárnap, tudtuk, hogy szorít az idő mégis Tol Baradba kezdtünk az új bosson, mert azért őt is meg kell nézni, meg hátha dob valami használhatót… nem dobott. Az előző héten ölt bossokat farmbossnak nevezni azért túlzás, mégis minden akadályt simán vettünk és egy 19.20-as indulás után, tol baraddal együtt nomeg néhány wipeal egykét bosson (PingPong, Hagara és Spine) azért ott voltunk 21.30-ra Deathwing őrülete előtt, szűk másfél órányi tryra ( és killre ) szánt idővel. Az első néhány platform könnyű, de tényleg, ezért is idegesítő, hogy az utolsó platform ami már azért nem annyira könnyű, vagy nevezzük inkább nehéznek jó 6-8 percnyi unalmas és könnyű fight után próbálható csak. 22.40 “utolsó try” bejelentés hangzik el, első platformon meghal a tank utána még 2 ember, gyorsan wipeolunk, hogy tudjunk még egy “utolsó try” -t csinálni. Alvador már a következő raidnap után kérdezgeti az embereket, amit elnapolok azzal, hogy “ezt majd a raid után beszéljük meg, meg különben is ez most lemegy”… és hát igazam lett; lement. Neccre 23:00:09-kor szóval 9 másodperccel kicsúsztunk a raid időnkből ezért elnézést. Összesen (elmúlt héttel együtt) volt rajta 7 tryunk ebből 2x jutottunk el a p2-be (a második kill volt) és volt 2db “rögtön az elején elszúrtuk” try. Szóval beigazolódott a múlt heti sejtésünk, tényleg nem túl nehéz boss és hát volt egy emberünk akinek fight közben is tudott classt váltani még néha nem is volt neki ez vitathatatlan előny.

A csapatnak hatalmas gz, egyelőre most jövő hétre sima farm van még tervezve, meg nemsokára jön karácsony szóval ezek már az utolsó raidjeink idén, de nemsokára – valószínű rögtön az új év után – elkezdjük a heroicokat is.

Képek – nemcsak killshotokról:

Zon'ozz Kill by RókaKóma

Zon'ozz Kill by RókaKóma

 

Hagara Kill by RókaKóma

Hagara Kill by RókaKóma

Ultraxxion 150k Try

Ultraxxion 150k Try

 

Ultraxxion kill by RókaKóma

Ultraxxion kill by RókaKóma

Warmaster Blackhorn kill by RókaKóma

Warmaster Blackhorn kill by RókaKóma

 

Spine of Deathwing by RókaKóma

Spine of Deathwing by RókaKóma

 

Uraniának épp nincs class-a

Uraniának épp nincs class-a

 

Madness vége

Madness vége a titkos hunterünkkel

 

Madness of Deathwing by RókaKóma

Madness of Deathwing by RókaKóma

3 hozzászólás

  1. bekor bekor szerint:

    Grat a killekhez.

    Bayi, nem vagyok Urania alt még ha ő egy Hunter akkor se 🙂

    • bayi szerint:

      oo az ezereves tortenet….
      Valamikor meg ( lehet most is nem neztem ) az volt a note-dba, hogy “Urania haver” vagy valami ilyesmi, a lenyeg hogy az alt scanner addon ilyen neveket keres es ha talal valakinel a noteban egy masik kari nevet akkor azt hozza linkeli altkent 😉
      Azota mar atallitottam hogy csak nevet nezzen es csak a sima noteban, de a regi hozzarendeleseket nem toroltem meg 😉 bocsi.

      Amugyis akarok ev-vegi nagytakaritast tartani a guildben. Majd atnezem ezeket is .

  2. Toncy Toncy szerint:

    Háát gratula , nem kis menetelés ez ! Jöhetne az első hc-kill ezek után…
    GZ